Login

Administrativ Elev til Pricing-afdeling

Administrativ Elev til Pricing-afdeling i Aspire Mobility Group A/S Rødovre

Vi tilbyder en unik elevstilling i vores Pricing-afdeling, hvor du under et 2-årigt uddannelsesforløb vil opnå kompetencer inden for databehandlingsopgaver, marketing og it-relaterede projekter.

Du vil fra begyndelsen indgå i et tæt samarbejde med sparring fra vores Pricing Analyst.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Dine personlige og faglige kompetencer:

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende elevforløb, hvor du har mulighed for såvel faglig som personlig udvikling med opstart den 1. september 2020.

En åben og uformel omgangstone i et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og humor vægtes højt.

Ansøgning

Hvis du har lyst til at søge udfordringen som elev i Pricing-afdelingen i Aspire Mobility Group skal du sende din ansøgning og dit CV online via ansøgningsknap.

 

Vi opfordrer elever på 25 år og derover, der har andre uddannelser eller relevant erhvervserfaring, til at vedlægge et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole. Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. maj 2020.

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger.

Aspire Mobility Group A/S hjælper årligt godt 2.500 familier over hele verden med at flytte bolig. Vi er det internationale brand under Møbeltransport Danmark A/S, der er Danmarks største udbyder af Relocation- services til både privat- og erhvervskunder.

Vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere i vore afdelinger i København, Aarhus, Odense og Brønderslev og har et søsterselskab i Stockholm, Sverige.

 

Contact us

Copenhagen - Head Office
Tel: +45 70 221 226
Email: rates.dk@aspiremobility.com

Aarhus
Tel: +45 70 221 226
Email:rates.dk@aspiremobility.com

Stockholm
Tel: +46 8 771 30 30
Email:rates.se@aspiremobility.com