Login

Møbeludlejning

Korttidsmøbelleje er et omkostningseffektivt alternativ til indkvartering på hotel eller i hotellejlighed i den mellemliggende periode, indtil ens flyttegods ankommer fra udlandet.

Derfor tilbyder Aspire Mobility vores kunder et møbeludlejningsprogram med en standard bohavepakke til møblering af stue, spisestue, soveværelse og køkken.

Standard pakken indeholder endvidere sengelinned og håndklæder, lamper og fjernsyn, glas, porcelæn, bestik, forskelligt køkkengrej samt elektrisk hjælpemidler så som støvsuger, strygejern, kaffemaskine og mikroovn.

Standard pakken kan udvides med standard bohave til babyværelse (børn 0 - 4 år), børneværelser (5 - 10 år) og værelser til teenagere / voksne samt diverse havemøbler efter behov.

Vores indretningsteam vil placere møblerne på en logisk og attraktiv måde, tilslutte fjernsyn, rede senge og arrangere håndklæder, gryder, pander, bestik og porcelæn etc. pænt på hylder og i skabe.

En velkomstpakke med nogle fornødenheder og en informationspakke venter familien ved ankomsten.

Så uanset om du arbejder i Human Resources, eller du er en international familie, der har behov for hjælp til midlertidig eller permanent møblering af en tom bolig, så kan løsningen findes i Aspire Mobility’s møbeludlejningsprogram.

Ring til os i dag på +45 70 221 226 og vi vil kontakte dig.

Contact us

København - Head Office
Tel: +45 70 221 226
Email: rates.dk@aspiremobility.com

Aarhus
Tel: +45 70 221 226
Email:rates.dk@aspiremobility.com

Stockholm
Tel: +46 8 771 30 30
Email:rates.se@aspiremobility.com